Czas się spotkać po raz siódmy. Ponieważ jak się domyślam, nikt tradycyjnie nie znajdzie czasu na bawienie się w rolę organizatora, znowu spadnie to na mnie - zresztą OK, przyzwyczaiłem się już do krytyki, że wybieram tragiczne miejsca, pakuję Was w to i mam z tego radochę

Mając na względzie ubiegłoroczne sugestie poszukuję ciekawego ośrodka, najlepiej wyposażonego w domki. Na razie mam na oku trzy lokalizacje - jedna w okolicy Płocka (tu bez domków, ale nie jest to też budynek hotelowy), druga nad jeziorem z krystaliczną wodą blisko Olsztynka (wyposażona wyłącznie w domki), trzecia nad Zatoką Gdańską (Mierzeja Wiślana), też tylko domki. Czekam na oferty cenowe.
Proszę o udział w ankiecie "Gdzie" oraz o wypowiadanie się, jaka miejscówka najbardziej pasi - bo nie wiem, czy dla aktywnej grupy KaeRa Adasia wypad na Zatokę (nie wiedzieć czemu często słyszę "nad morzem" - a to de facto Zatoka Gdańska a nie Bałtyk) jest do przyjęcia, na Dolny Śląsk tradycyjnie już nie patrzę :P (tamten region jak usłyszy Brzeg Dolny to i tak powie, że daleko), liczę, że stawi się przynajmniej jedna jednostka z Centusiowa - dlatego oczywiście warunkiem jest bliskość wody, dla naszego sympatycznego kolegi z płetwami muszę przecież znaleźć lokum z moczarką i tatarakiem