Witajcie koledzy/koleżanki forumowicze
Jak sprawdzacie i czy wogóle sprawdzacie przed zakupem, czy auto jest obciążone zastawem?
Serwis do zastawow skarbowych jest ogólnie dostepny: https://www.finanse.mf.gov.pl/pp/rzsw
i wystarczy wpisać VIN i info jest od razu dostepne.
Ale jest też Centralna Informacja Krajowego Rejestru Sądowego i Rejestru Zastawów.
Czy ktoś z Was tam sprawdzał i czy można zrobić to szybko..np z dnia na dzień?
pozdrawiam
[C1] Rejestr Zastawów
Moderator: Żandarmeria
-
Webby
- Kierownik zmiany
- Grupa: Warmińsko-Mazurska
- Model cee'd:
C1FL SW, 1,6 Pb 126KM
2011, L
[C1] Rejestr Zastawów
-------------------
Webby
C1FL SW 2011 1,6 Pb 93kW 126KM CVVT L
Webby
C1FL SW 2011 1,6 Pb 93kW 126KM CVVT L
-
Yankee
- Dyrektor
- Grupa: GOP- Górny Śląsk
- Model cee'd:
C3 SW, 1.5 Pb 160KM
2022, L+BL+BLplus+AEB
Re: Rejestr Zastawów
Ja kiedyś sprawdziłem po zakupie auta w komisie, bo znalazłem w aucie jakieś papiery z kredyty24...
Robiłem to wtedy analogowo w siedzibie sądu obsługującego rejestr zastawów. trwało to może godzine na miejscu i okazało się że kupiłem samochód zastawiony
Na szczescie komis oddal mi kase i zapomnielismy o sprawie.
Warto sprawdzac rejestr zastawow ! Mozesz kupic auto i kiedys dowiedziec sie od komornika ze na podworku stoi nie twoje auto. Pan zabiera i tyle go widzieli.
Robiłem to wtedy analogowo w siedzibie sądu obsługującego rejestr zastawów. trwało to może godzine na miejscu i okazało się że kupiłem samochód zastawiony
Warto sprawdzac rejestr zastawow ! Mozesz kupic auto i kiedys dowiedziec sie od komornika ze na podworku stoi nie twoje auto. Pan zabiera i tyle go widzieli.
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości