Fancik napisał(a):Nie jeżdżę po spożyciu , a tym bardziej nie piszę..........
No to git, bo co do tego drugiego zaczęliśmy mieć wątpliwości

Moderator: Żandarmeria
Fancik napisał(a):Nie jeżdżę po spożyciu , a tym bardziej nie piszę..........
czaru$90 napisał(a):Tu macie chyba najtaniej 40,70PLN do C2 650mm i 350mm VALEO z serii FIRST MULTICONNECTION.
franki31 napisał(a):Zauważyłem, że mogę zakupić w takiej samej cenie wycieraczki Valeo First Pyramid
Fancik napisał(a):Wreszcie zmieniłem wycieraczki na te Valeo First Hybrydowe
sensor napisał(a):Bo valeo hybrydowe u mnie totalna porażka na eskach i autostradach w dalszym ciagu
sensor napisał(a):Standard FIRST jak zamawiałem to nawet nie zzakladalem ze mogą ńie byc oki, w końcu valeo to valleo
Fancik napisał(a):witam
Aby nie być posądzonym o pisanie głupot potwierdzam.........
Kupiłem najpierw markowe Valeo First Hybrydowe i są Ok po kilkudniowym używaniu, a jako drugą parę wycieraczki marki German , aby sprawdzić co jest warta dużo tańsza oferta.
Teraz założyłem te tańsze i powiem wam że jak na początek spełniają moje oczekiwania , też są ciche i ładnie wycierają.
Zrobiłem tak aby sobie i innym udowodnić czy warto płacić za markę.
Oczywiście pełna ocena będzie możliwa przynajmniej po kilku miesiącach używania .
Jak macie pytania to piszcie .
Na razie zostawię założone wycieraczki German , zobaczymy ile czasu wytrzymają i jak będą się sprawować.![]()
pozdrawiam Wojtek
vonski napisał(a):No to ja mam pytanie: czy powyżej 120-130km/h jeszcze działają, czy już się wyginają i guzik zbierają?
marceed napisał(a):Te moje Valeo mają bardzo podobny kształt obudowy plastikowej do fabrycznych (Denso).
Różnica jest w ilości przegubów tego plastiku ochraniającego konstrukcję ramion trzymających gumę wycieraczki.
Ramiona też są inaczej zaprojektowane.
butter18 napisał(a):regulacji nie ma.
mgiełka nie dolatuje do trójkąta między wycieraczkami. ten region jest myty tym co wycieraczka zgarnie wracając.
Czorny napisał(a):A jesli chodzi o wycieraczki? Denso czy inne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: AsArt i 6 gości